Uneix-te a la nostra comunitat, descarrega’t la nostra app i descobreix les millors promocions i avantatges.

MARQUES I LABORATORIS

Confiem amb les nostres marques i laboratoris.

Els nostres primers 10 anys d’obertura al públic, ens han permès anar seleccionant aquells proveïdors i laboratoris de confiança de productes de qualitat i eficàcia demostrada, que millor s’adapten als problemes de salut més freqüents.

Tal i com deia n’Hipòcrates ,“primum non nocere” (“primer de tot és no fer mal), és una de les nostres premisses.

Ja des del primer dia vàrem dur una línia de cosmètica i de suplementació de marca pròpia Farmàcia Palmer en exclusiva dins Artà, que ens garanteix la millor relació qualitat-preu. que abarca moltes de les necessitats dels nostres clients amb una formulació molt eficaç.

Disposem de tota la gama de productes del laboratori Vitae Health Innovation, laboratori innovador i referent en el camp de la suplementació holística. Els seus productes amb estudis clínics que demostren la seva eficàcia i seguretat.

Així com els productes naturals innovadors per tradició del Laboratori Aboca, instal·lats a Itàlia, cultiven la gran majoria de plantes que contenen els seus productes.

Per altre banda, hem apostat pels Laboratoris Nutergia, un laboratori que aposta per una combinació de plantes i oligoelements que fan sinèrgies. Són productes especialment dissenyats per dur a terme una nutrició cel·lular activa, formen part de les teràpies orto-moleculars. Com a medicina biològica-biorreguladora hem decidit apostar pels Laboratoris Heel España, filial alemanya. Fabrica medicaments d’origen natural.
Actualment som distribuïdors en exclusiva a Mallorca de Pàmies Vitae, un referent català en el cultiu, elaboració i producció de teràpies naturals tant en planta fresca, infusions i suplementació.

En quan a suplementació esportiva, confiam amb l’experiencia del laboratori Infisport, laboratori recomanat per molts metges esportius i fisioterapeutes per la seva qualitat i eficàcia. Té una gama de productes molt àmplia que permet individualitzar les recomanacions a les necessitats de cada esportista.

Recentment, hem introduït es laboratori líder en Ozonoterapia, que ens aporten múltiples solucions terapèutiques per les seves propietats regeneradores, antibiòtiques i antifúngiques, i per la seva innocuïtat per a la salut des pacient.

De fa anys que recomanem els olis essencials en aromateràpia per sa seva eficàcia en moltes àrees terapèutiques encapçalats per el Laboratori Pranarom. A més disposam d’un ampli sortit de complements del Laboratori Solaray, de la prestigiosa A. Vogel i dels productes especialitzats en disbiosis intestinal anomenats NPRO per la cada vegada més important salud intestinal.