Uneix-te a la nostra comunitat, descarrega’t la nostra app i descobreix les millors promocions i avantatges.

SERVEIS

Tot el que podem fer per a tu.

Oferim una varietat de serveis molt amplia per assegurar-nos que tu i els teus teniu la millor atenció possible.

Tenim la nostra propia linia de productes

Servei de salut integral

Oferim serveis per garantir la màxima qualitat de salut física, mental i emocional dels nostres clients. La nostra experiència en suplementació i fitoteràpia ens ajuda a orientar cada cas de forma individualitzada.

Especialitzats en suplements alimentaris, oferim una àmplia gama de productes seleccionats per nosaltres mateixos de la màxima qualitat, eficàcia i amb el mínim d’additius possibles.

Abarquem des de fitoteràpia, aromateràpia, teràpies holístiques i teràpies orto-moleculars o de nutrició cel·lular, així com també homeopatia i micro-immunologia. D’aquesta forma podem oferir consell per qualsevol desequilibri de salut que es presenti.

També contem amb experiència en suplementació específica a l’hora de fer esport, preparar objectius de rendiment esportiu i recuperació.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Promovem de forma diària i a través de campanyes sanitàries la detecció, prevenció i tractament dels factors de risc cardiovascular: pressió arterial, mesurem els nivells del perfil lipídic (colesterol total, HDL, LDL i triglicèrids), estil de vida, antecedents familiars, etc.

A més, oferim un servei de monitorització d’aquests paràmetres per assegurar una millor eficàcia de totes les eines terapèutiques emprades.

Detectem, expliquem i fomentem millorar el sistema immunitari o defenses per tal de disminuir el numero d’infeccions com la durada d’aquestes. A més, hi donam especialment rellevància en edats infantils i en persones amb problemes inflamatoris crònics com al·lèrgies, dermatitis, asma, etc.

Servei de detecció i seguiment

Fomentem el control de paràmetres i seguiment de l’evolució de malalties o dèficits de qualsevol tipus per tal d’assegurar un millor pronòstic o una recuperació òptima dels valors.

Tenim l’objectiu de transmetre la gran importància de la vitamina D en la nostra salut i, no només a nivell de salut òssia, sinó que també en damunt el sistema immunològic, dolor o sistema hormonal. Per això, oferim la detecció dels nivells de vitamina D en sang capil·lar (gota de sang del dit) i en 15 minuts tenim els resultats, per poder fer les recomanacions tant de tractaments com nutricionals i d’estil de vida pertinents per recuperar uns nivells adequats.

Detecció de forma periòdica de l’estat del perfil lipídic dels pacients que ho sol·licitin. Mitjançant un aparell del laboratori Cobas, podem detectar nivells de colesterol total, HDL, LDL, fracció no HDL i triglicèrids, informació molt detallada i precisa per poder fer un seguiment de la malaltia.

Mesurem els nivells de glucèmia (sucre en sang) en dejú i també podem mesurar la hemoglobina glicosilada, un paràmetre més específic a l’hora de diagnosticar de Diabetis Mellitus i que ens permet fer un control més acurat de cada pacient.

Aquest servei s’inclou en la prevenció de risc cardiovascular ja que la Diabetis és un dels principals factors dels accidents cardiovasculars.

Servei per fomentar l’èxit en superar l’addicció al tabac i a la nicotina. Es basa en una sèrie de test i preguntes per tenir clar el nivell d’addicció i recomanacions individualitzades de canvis d’hàbit i tractament, en cas que sigui necessari.

Servei setmanal per millorar el compliment terapèutic, evitar errors en el maneig de la medicació crònica pautada, evitar duplicitats i prevenir efectes secundaris d’aquesta medicació.

Detecció i seguiment
ortopèdia farmàcia palmer

Servei de parafarmàcia

També oferim els serveis més propis de farmàcia per tal de cobrir les diverses necessitats que puguin anar sortint als nostres clients.

Contem amb la experiència i formacions per aconsellar sobre les principals patologies cutànies com la atòpia, acne, rosàcia o dermatitis seborreica. Tenim els productes referents del mercat per a cada necessitat.

Oferim una àmplia varietat de dissenys d’arracades que podem utilitzar per fer la perforació directament amb les arracades. Es un mecanisme molt ràpid i indolor tant per als més petits o nounats com per adults.

Contem amb un ampli sortit de productes d’ortopèdia que cobreixen les principals necessitats dels pacients ja sigui per traumatismes, lesions o per l’envelliment dels pacients. Amés de la venta de productes també oferim altres serveis: Lloguer de material ortoprostèsic com cadira de rodes, caminadors o crosses tant setmanal com mensual. Gestió de receptes d’ortopèdia finançades per seguretat social.

Oferim productes de les principals marques de cura de peus i mans, des de productes hidratants específics o recuperadors, fins a utensilis per ungles i esmalts.

Contem amb els majoristes i contactes necessaris per poder aconseguir en màxim 24h qualsevol tipo de producte que no tinguem en estoc. El servei d’encàrrecs normalment és de mati a capvespre i de capvespre a matí.

Altres serveis

Complementem la nostra activitat amb altres accions per tal d’anar més enllà i oferir tanta informació i coneixement com sigui possible.

Disposem d’un contracte de col·laboració en la millor farmàcia mallorquina elaboradora de FÓRMULES MAGISTRALS i preparats oficinals que, en un termini escàs de 1- 2 dies laborables, ens envia la fórmula encarregada.

Des de mostrador, a través de xarxes i en qualsevol moment oferim informació rellevant i amb criteri sobre qualsevol tema relacionat amb la salut, des de temes relacionats amb l’alimentació, com prendre medicaments o com tenir cura de la teva pell.

Organitzem periòdicament accions amb marques seleccionades per als nostres clients, normalment es basa en tallers de cosmètica o en xerrades sobre salut i prevenció.

Punt de reciclatge i recollida de medicaments, productes sanitaris i qualsevol tipo de producte relacionat amb farmàcia que hagi caducat o que ja estigui en desús.

tallers i mostres de producte