Uneix-te a la nostra comunitat, descarrega’t la nostra app i descobreix les millors promocions i avantatges.

Teràpies integratives

Les teràpies integratives estudien la relació entre tots els sistemes del nostre cos i com ens relacionem també amb l’entorn, és a dir, la nostra conducta, per tal de recuperar i preservar la salut.  Considerem que la salut no només és l’absència de malaltia, sinó que també assolir la millor qualitat tant de benestar físic, mental com emocional.

Per aconseguir això, la medicina integrativa posa tota la seva atenció en el pacient i aborda tot el ventall d’influències físiques, emocionals, mentals, socials i ambientals que afecten a la salut de la persona. 

La teràpia integrativa tracta a la persona, no només a la seva malaltia. Utilitza les intervencions més adequades d’un ampli ventall de disciplines per curar malalties i ajudar a les persones no només a recuperar la seva salut sinó també a mantenir-la, és a dir, feim prevenció. Per la seva part, el pacient que entén aquesta nova perspectiva s’involucra de manera més eficient en el seva curació i assumeix una part de responsabilitat del seu procés de millora.
Estan enfocades en analitzar i resoldre o millorar les causes originals de les malalties per tal de guanyar en salut global i en disminuir la quantitat de fàrmacs habituals. Dins les disciplines que engloben trobam la importància de la nutrició i alimentació, l’estil de vida actiu i la gestió de l’estrès. Per tal d’ajudar a recuperar tot aquest equilibri tenim la nutrició ortomolecular, la fitoteràpia, els suplements holístics, la micoterapia, l’aromaterapia i la homeopatia.

A la farmàcia esteim especialitzats en la suplementació que s’inclou dins les teràpies integratives. Des de la recomanació de productes com a tractament o coadjuvant a medicines convencionals per assegurar efecte o per disminuir els efectes secundaris, fins a la dispensació i distribució de productes específics prescrits per especialistes integratius.

terapies-integratives